REC Indovent AB får ny VD

Claes Jäderholm har utsetts till ny VD för REC Indovent AB. Claes, som närmast kommer från en tjänst som försäljning- & affärsområdeschef för REC, kommer officiellt att tillträda sin tjänst den 1 december 2019.

 

Claes ersätter nuvarande VD Kenneth Carlsson som efter 8 år på tjänsten, på egen begäran, valt att lämna REC för andra utmaningar i en annan bransch. Vi tackar Kenneth för ett mycket gott arbete under dessa år och önskar honom lycka till i framtiden.

Claes har många års erfarenhet av lågenergi- och ventilationsbranschen och har med sina 11 år som försäljningschef på REC en stor kännedom om både verksamhet och kunder. Tillsammans med vårt vassa Team REC kommer vi att fortsätta utveckla affären med fokus på miljövänliga och klimatsmarta produkter och systemlösningar för framtidens goda inneklimat.

”Vår marknadsposition med egentillverkade och energieffektiva produkter för ett hållbart inneklimat är helt rätt. Det finns en plats för oss som nischad produktleverantör att vara med i denna utveckling. Vi i Team REC är både ödmjuka och motiverade inför uppgiften att vara med och skapa bästa möjliga inneklimat för framtidens lågenergihus”, säger Claes Jäderholm.

Pressrelease_Ny_VD

 

 

Share