Vi söker Projektledare/Säljare Ventilation – Södra Sverige

Vill du bli en del av vårt härliga team? Just nu söker vi en Projektledare/Säljare Ventilation till södra Sverige. REC är inne i en expansiv fas och efter 4 år av lokal närvaro i södra Sverige så är vi nu redo att ta nästa steg. Vi söker därför Teknisk utesäljare/projektledare.

Våra kunder är främst konsulter, fastighetsägare, ventilationsentreprenörer samt byggare. Du kommer att arbeta med planering, försäljning och projektledning, ofta i partnerskap med våra kunder. En viktig del av arbetet är även att kunna hålla engagerande produktpresentationer.

Ansvarsområdet består av Skåne, Blekinge, delar av Halland och Småland. Placeringsorten är lämpligast i Skåneregionen vilket innebär mestadels dagsresor i regionen och du har stor möjlighet att själv påverka och planera ditt arbete.

Placeringsorten är lämpligast i Skåneregionen vilket innebär mestadels dagsresor i regionen och du har stor möjlighet att själv påverka och planera ditt arbete.

Vår vision är ”Din partner inom klimatsmarta lösningar för framtidens byggnader.” Detta gör vi genom att inte bara se oss som produktleverantör utan alltid försöka ta ett större ansvar att hjälpa våra kunder lite extra att få ett energieffektivt och bra inneklimat. Stort fokusområde för oss är inneklimat i bostäder,
oftast med lågenergiprofil.

Organisatoriskt tillhör du Affärsområdet aggregat. Till din hjälp har du från huvudkontoret i Mölndal innesäljare och teknisk
support.

Vi på sälj är ett positivt gäng i blandade åldrar med stora framtidsvisioner. Förutom befintliga regionsäljare kommer du ha ett nära samarbete med din avdelningschef och tillsammans sätter ni målen och lägger upp planeringen för arbetet.

Vi vill att du ska:

• ha erfarenhet inom området ventilation
• ha god social kompetens
• ha god kommunikativ förmåga
• kunna arbeta självständigt
• vara kund-, sälj- och lösningsorienterad
• vara van att arbeta med IT i vardagen
• tycka om att vara ute på fältet hos kunderna
• ha god kunskap i svenska och engelska
• B körkort

Så är du redo att ta nästa steg och vill bidra till ett mer miljövänligt och energibesparande samhälle så sök idag.
Denna rekrytering genomför vi på REC själva. Urval kommer ske löpande.

Skicka därför snarast in din ansökan med CV till Affärsområdeschef Aggregat:
peter.hammer@rec-indovent.se

Till denna mailadress går det också bra att ställa frågor.

 

Platsannons REC Projektledare/ Säljare Syd

 

 

 

Share