Nyheter från REC-indovent.se

Stor invigning av vårt nya höglager i Mölndal

Under pompa & ståt invigdes på fredagen vårt nya höglager i Mölndal. Nu är vi redo för 2018!

 


Miljö och hållbarhet i fokus hos Ernströmgruppen

Hos REC och Ernströmgruppen står miljöansvar högt upp på agendan.  Varje bolag har till uppgift att säkerställa att dess eventuella negativa miljöpåverkan är minsta möjliga. Läs mer om hur vi på REC och de andra bolagen inom gruppen tänker när det gäller miljö och hållbarhet.

 


Över 400 st REC Temovex aggregat till passivhus på Irland sedan -94

Scandinavian Homes, som bygger passivhus på Irland, har representerat REC Temovex sedan 1994 och installerat mer än 400 st aggregat. Läs mer i GPs artikel eller på www.scanhome.se samt www.scanhome.ie. Mer info om Temovex luftbehandlingsaggregat hittar du här.

Passivhus på Irland (GPs artikel PDF)

 


Luftburen värme med REC Temovex

På det gamla A7-området i Visby bygger Gotlandshem nu den första etappen av kv Adjutanten. Totalt 84 st lägenheter är planerade varav ett sexvåningshus och två fyravåningshus. Hit levererar REC TEMOVEX luftbehandlingsaggregat för det luftburna värmesystemet. Fler exempel på luftburna värmesystem hittar du under “Referenser”.


Besök REC på Expovent i Visby, Stockholm och Uppsala

Vi finns på följande orter mellan kl 10.00 – 14.00.
Visby tisdag 19/5,  Stockholm onsdag 20/5  samt  Uppsala den 21/5.  Mässa och lunchbuffé är gratis till alla föranmälda besökare.


Nu kan du ladda hem REC:s uppdaterade databas i MagiCAD.

Sedan tidigare finns flertalet av REC:s produkter i MagiCAD. Nu har vi uppdaterat flera av våra produkter bl a CKS, YGAV, IRIS, Aku Comp samt CKT. Ladda hem den senaste versionen på www.magicad.com. 


REC Indovent AB nominerad till Stora Inneklimatpriset!

Vi vill stolt meddela att REC Indovent är ett av de fyra företag som har nominerats till Stora Inneklimatpriset!

REC:s  systemlösning ”FTX med placering i trapphus” är ett Temovex aggregat placerat i trapphuset som betjänar upp till 8 lägenheter.  I flerbostadshus (både nybyggnad och ROT) med 2-4 våningar kan vi få in FTX på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt, utan större ingrepp i fastigheten.

Onsdagen den 22 april tillkännages vilket företag som vinner.

Läs mer på:
Stora Inneklimatpriset
FTX med placering i trapphus