Lediga jobb

Just nu söker vi en Key Account Manager till vårt Affärsområde Ventkomponenter/Skorsten, placering Mölndal samt en Maskinoperatör till våt produktion i Linköping

 

 

Key Account Manager
– Ventilation

Vi söker en Key Account Manager till vårt Affärsområde Ventkomponenter/Skorsten, då vår befintliga KAM skall gå i pension. Detta är en viktig nyckelroll hos REC Indovent.

Du kommer alltså vara ansvarig för våra största återförsäljarkunder vilket innebär avtalsförhandling, utveckling av produktsortimentet samt kundbesök på huvudkontor och filialer.

Tjänsten innebär en del resor både i Sverige men även i våra grannländer. Uppskattningsvis ca 40 övernattningar per år i samband med kundbesök och mässor. Du kommer utgå från vårt huvudkontor i Mölndal och har stor möjlighet att själv planera resandet.

REC Indovent är ett trivsamt företag att arbeta på med hjälpsamma kollegor och bra arbetsklimat. Våra produkter har hög kvalitet och är mycket omtyckta av kunder. Vi har idag låg personalomsättning, nöjda kunder och få reklamationer. Nu vill vi lyfta försäljningen till nästa nivå. Du kommer ha ett nära samarbete med VD och tillsammans sätter ni målen och lägger upp planeringen för arbetet.

Vi vill att du ska
• vara affärsmässig och utåtriktad
• vara strukturerad och ordningsam
• vara trygg i att arbeta med digitala verktyg (ex CRM, affärssystem, teams)
• ha några års erfarenhet av liknande försäljning
• vara beredd att kunna resa både i Sverige men även våra grannländer
• ha god kunskap i svenska och engelska (gärna tyska men det är inget krav)

 

Denna rekrytering genomför vi själva. Urval kommer att ske löpande. Skicka därför snarast din ansökan till VD
claes.jaderholm@rec-indovent.se

Till denna mejladress går det också bra att ställa frågor.

Key Account Manager


 

Maskinoperatör till REC Indovent i Linköping

Dina arbetsuppgifter
I din roll som maskinoperatör ansvarar du över flödet, påfyllning och underhåll i maskinen du arbetar med. Du kommer att ställa in maskinen manuellt efter mått och storlekar beroende på vilken serie du utför. Arbetet innebär att skruva och lösa eventuella reparationer och byten som behövs i maskinen. Du kommer att arbeta i ett prestigelöst team som hjälps åt för att underlätta för varandra. Dina arbetstider kan och gå ständig kväll eller att arbeta skift.

Den vi söker
Vi söker dig som tidigare har arbetat som maskinoperatör och har intresse för både mekanik och att skruva med maskiner. Du är flexibel vad det gäller att arbeta skifttider och har du truckkort är det meriterande. I övrigt lägger vi en stor vikt på dina personliga egenskaper. För att trivs med detta arbete krävs det att du är en lagspelare, ha en förmåga att ta egna initiativ och vara positiv och prestigelös.

I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Intervjuer och presentationer sker löpande.

För mer information samt ansökan till tjänsten:
Maskinoperatör till REC Indovent I Linköping