Lediga jobb

Just nu söker vi en medarbetare till vårt lager i Mölndal.

 

Lagermedarbetare med teamkänsla sökes

 

Vill du ha ett varierat lagerjobb med orderplock, montering och godshantering? Som lagermedarbetare på REC Indovent kommer du ingå i ett lagerteam i Mölndal där ditt uppdrag blir att:

    • Packa gods enligt order och förbereda för leverans
    • Ta emot leverans
    • Köra truck
    • Montera komponenter i produktionen, ca 10 h i veckan

För att lyckas i din roll kommer du att få god upplärning på plats.

Du kommer i utgångsläget bli anställd som TEMP-TEAM konsult med mycket goda möjligheter att bli anställd direkt av REC Indovent efter en avtalad period. Tycker du detta låter intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan.

För mer information  samt ansökan till tjänsten:
Lagermedarbetare – Temp Team

 

——————————————————————————————————————————————————————————————–

Just nu söker vi en Maskinoperatör till vår produktion i Linköping

 

Maskinoperatör till REC Indovent i Linköping

Dina arbetsuppgifter
I din roll som maskinoperatör ansvarar du över flödet, påfyllning och underhåll i maskinen du arbetar med. Du kommer att ställa in maskinen manuellt efter mått och storlekar beroende på vilken serie du utför. Arbetet innebär att skruva och lösa eventuella reparationer och byten som behövs i maskinen. Du kommer att arbeta i ett prestigelöst team som hjälps åt för att underlätta för varandra. Dina arbetstider kan och gå ständig kväll eller att arbeta skift.

Den vi söker
Vi söker dig som tidigare har arbetat som maskinoperatör och har intresse för både mekanik och att skruva med maskiner. Du är flexibel vad det gäller att arbeta skifttider och har du truckkort är det meriterande. I övrigt lägger vi en stor vikt på dina personliga egenskaper. För att trivs med detta arbete krävs det att du är en lagspelare, ha en förmåga att ta egna initiativ och vara positiv och prestigelös.

I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Intervjuer och presentationer sker löpande.

För mer information samt ansökan till tjänsten:
Maskinoperatör till REC Indovent I Linköping